Home‎ > ‎

Different Lifestyles

posted Jun 1, 2020, 3:13 AM by Meri Gorgijoska   [ updated Jun 25, 2020, 12:59 AM ]

Секој град има своја посебна убавина и нешто што го карактеризира и го прави да биде поразличен од другите.
ЕВС волонтерите на МСП изработија весник каде што прават компарација помеѓу нивниот роден град и градот Прилеп.
Во продолжение, со кликање на линкот можете да го погледнете весникот изработен од волонтерот Леонардо од Италија, каде што го опишува начинот на живот во Прилеп и неговиот град Новара.

Comments